ZAKAR TAHAN LAMA MENUSUK + VAGINA KETAT MENGEPIT = PERGHHHH!

Nanti dulu. Kami ada tawaran baik untuk anda. OK, zakar anda sudah besar, panjang dan TAHAN LAMA sebab pakai Jantan Gel.

Tapi, masalah besar pada isteri pula. Vagina isteri dah tak macam dulu. Tak ketat. Dah longgar. Kalau buat seks isteri dah tak boleh kepit. Nikmat seks hilang. Dah tak macam masa mula-mula kahwin dulu.

Lepas tu, isteri pula tak ada selera nak buat seks. Sebab suami minta, bagi sajalah tanpa keghairahan yang sepatutnya. Bosan dan memang sangat membosankan. Macam buat dengan patung. Macam KAYU.

Sebab tu, bila dah pakai Jantan Gel, kami cadangkan isteri pakai Ayuzip V-Gin Lotion dengan kos yang sangat-sangat murah (RM40)!


Norzehan bt. Razali,
Bandar Baru Ampang

Ayuzip V-Gin Lotion membuatkan saya semakin meyakini produk buatan anak Melayu. Sebelum ini saya ragu-ragu untuk mencuba produk seperti ini. Namun setelah diperkenalkan dan mendengar testimoni dari kawan-kawan, saya mula berani untuk mencubanya. Kini walaupun sudah beranak 2 tetapi saya rasa seperti di alam remaja. Suami pun memuji kehebatan Ayuzip V-Gin Lotion. Perasaan dingin untuk bersama yang dahulu sering dialami kini tiada lagi. Malah hubungan kami suami isteri semakin mesra dari hari ke hari. Terima Kasih Ayuzip V-Gin Lotion. Ayuzip V-Gin Lotion memang power! Saya akan terus setia menggunakannya.

Norhasmaliana Bt Jamaluddin,
Cheras

Dahulu, saya segan untuk bergaul dengan orang. Ada bau yang kurang menyenangkan. Tetapi apabila saya menggunakan Ayuzip V-Gin Lotion, kegatalan hilang, bau pun tak ada lagi. Saya tidak rasa rendah diri lagi untuk bergaul dengan sesiapa pun. Terima kasih Ayuzip V-Gin Lotion.

Mengandungi kebaikan herba manjakani, mas cotek, sireh dan kacip fatimah, resepi istimewa ini diformulakan dengan campuran ekstrak lintah, berfungsi untuk:

Cara gunanya mudah sahaja. Cuma sapu di atas permukaan bibir klitoris (kelentit) untuk mengembalikan kepitan dan keketatan seperti anak dara.

Losyen ini juga akan meningkatkan keghairahan seksual isteri. Jadi si isteri akan bertindak nakal, liar dan ganas ketika hubungan seks!

Anda sentiasa boleh 'paksa' isteri anda pakai bukan? :D Takkanlah isteri tak nak ikut kan..

Bayangkan zakar anda yang tahan lama dikepit dengan ketat & kuat oleh isteri dengan ganas. Perghhh terbaik brooo!!!!!!!!!!!!!!

Jika anda boleh bayangkan, sila klik butang 'Tempah Sekarang!' untuk combo pakej tahan lama (Jantan Gel) + vagina ketat (Ayuzip V-Gin Lotion)!

>>Ok tak mengapa Anas. Saya hanya berminat untuk Jantan Gel sahaja. Dapatkan Sekarang! Klik DI SINI!<<